Лицето на Джулиана Гани е неузнаваемо. От красивия ѝ лазурен поглед няма и следа. Очната линия е размазана под напиращите от очите ѝ сълзи, а струйки кръв се стичат от устните и разбития ѝ нос.

View post on Instagram
 


Не. Гани не е поредната жертва на насилие, за което свикнахме да чуваме почти ежедневно. И слава богу! Причината „Мис Силикон“ да изглежда по този стряскащ начин е желанието на силиконката да покаже съпричастност към малтретираните от партньорите си нежни половинки. С това пловдивчанката ясно изразява и своята позиция по отношение на насилието над жени под каквато и да е форма.

View post on Instagram
 


Снимките са инсценировка, а за максимална реалистичност бившата брадърка е гримирана от професионалист.

„Да не си помислите, че приятелят ми Илиян ме е набил“, пояснява пред „България Днес“ Гани. „Гримирах се така, защото виждам как стотици жени са пребивани жестоко от мъжете си. И изглеждат по този начин. Тях ги е страх да се показват навън. Стоят си кротко и чакат поредния ден, в който да бъдат ошамарени“, допълва тя.

View post on Instagram
 

Джулиана разкрива още, че самата тя познава много жени, които живеят под един покрив с насилника си и се страхуват да се опълчат срещу него.

„В много семейства има проблеми. Но с бой не е начинът те да се решат... Жените трябва да са силни. Да си признаят, че са тормозени. А не да живеят в страх“, призовава плеймейтката.

Подкрепяме я с две ръце и желаем успех на каузата ѝ!

Четете още: Джулиана Гани се разведе