Автор
Ева Григорова

Завръща ли се Джорджано на музикалната сцена?

Мирослав Стоянов, повече известен като Джорджано, се потопи в романтиката на планината през 2018 година. Той остави музиката на втори план.

Старозагорецът стана известен с хитовото си изпълнение "Отиваме на купон", а хитът му беше обект на хиляди коментари и публикации.

След успехът на парчето Джорджано се пренесе в планината, където реши да прави преходи. Той сподели, че това е истинското му хоби и му доставя голямо удоволствие. Похвали се, че зад гърба си има 3 европейски пешеходни маршрута Е-3, Е-4 и Е-8.
Въпреки временната му почивка никой не го е забравил и певецът се похвали, че вече ходи на преходи с феновете си: "Харесва ми реакцията, когато ме видят феновете".

Хитовият изпълнител подчерта, че подобни преходи изискват предварителна подготовка и няма никакво време за нови творчески изяви.

Джорджано се хвали, че не ползва услугите на водачи или агенция за туризъм. Всичко си е организирал сам, което е доста вълнуващо, отговорно и понякога опасно.



"Едно такова приключение за мен започва още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, екипировката. Това са истинските моменти, когато се прибера, съм с доста спомени".

Въпреки всичко музиката е водеща в живота на Мирослав. Той издаде, че прави по 2 песни годишно, но те си остават непопулярни.

Все пак шоуто трябва да продължи и Джорджано загатна, че предстоят нови негови музикални проекти. Кога ще се реализират - очакваме да разберем.