Само преди броени дни една от най-коментираните и известни двойки демонстрира своята любов, невероятна привързаност един към друг и общата страст към модата по време на седмицата на модата в Париж.

Ким Кардашиян и Кание Уест се появиха на модното ревю на „Givenchy”, опровергавайки слуховете, че са пред раздяла.

Само няколко месеца след раждането на дъщеря си, Ким Кардашиян се завърна на червения килим и пред обективите на фотографите.

Риалити звездата за първи път се разделя за толкова дълъг период от време с малката Нори (така й казват на галено), за да посети ревютата на големите модни имена в Париж.

Прясната блондинка изглежда е подбрала малко на брой дрехи за своето пътешествие, които са с доста семпъл дизайн, цвят и кройка, за да може по-лесно да ги съчетава.

След черната рокля, с която бе засечена по-рано, Ким реши да демонстрира по по-добър начин отслабналото си тяло.

Четете още: Ким и Кание – стилната двойка в черно

Известна с пищните си женствени форми, Ким се радва отново на известното си закръглено дупе, побирайки го в пола тип молив с цип отзад от пролетно-лятната колекция на Tom Ford.

Комбинирайки полата единствено с бяла изчистена тениска, пъхната небрежно в полата, риалити звездата доказва, че може да привлича погледите дори и с много семпла визия.

Обувките, с които не веднъж бе засечена, са на Azzedine Alaïa и са наистина страхотни!

По-рано 32-годишната звезда се появи с подобен тоалет в същата гама. Палтото, което беше наметнала закриваше семплата мини рокля с голяма цепка на левия крак.

Притежателките на тяло с формата на пясъчен часовник са изключително женствени. Имат по-голяма свобода при избора на дрехи от всеки друг тип фигура. Харесва ли ви как Ким се облича и подбира дрехите си за своето тяло?

Четете още: Новата романтична визия на Ким Кардашиян