Здравко от 'Биг Брадър' изригна срещу снимка на полицаи на морето

17 август 2022 | 12:09
5371
3
Снимки: Instagram
3

Победителят от "Биг Брадър" Здравко Василев неведнъж е споделял негодуванието си от абсурдни и грозни сцени от родното черноморие. 

Гларусът за пореден път избухна, този път срещу автора на снимки, показващи полицаи, хранещи се в заведение в ММЦ Приморско. С тях въпросният "папарак" намеква, че родната полиция "обича авантата" и че едва ли не въпросните униформени не плащат храната, която консумират. 


"Тези тримата полицаи, понеже ги познавам лично и знам, че са изключително почтени, най-официално ги каня в моя ресторант на вечеря! Само това мога да направя за тях, а този драскач да дойде един ден на тяхно място и тогава ще си поговорим!!!", възмущава се победителят в "Биг Брадър".

"Не разбирам на кой какво му пречи... и те са хора. И те ядат. Може от хотела да са ги черпили, може би са си платили, може би са им помогнали с пиян турист. Никой не знае историята зад тази снимка, така че защо бързаме да съдим?", изразява подкрепата си към Здравко потребителка на социалната мрежа. 

Четете още: Камелия шокира феновете си с нова визия. Ама много е секси!

 Още по темата

Коментари

3
  17 август 2022 | 20:08 отговор
 

Що мене не ме черпят ей така. Ако са направили каквото и да е е тяхно задължение . В чужбина се уволняват министри за благодарност а тука папкат салатки. Дева и свиниете

 
2 село
  17 август 2022 | 17:45 отговор
 

...А МОЖЕ И ДА НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ...Преди,МИЛЬОВЦИТЕ,КАК ДЕЙСТВАХА.СЯКО СТАДО ИМА МЪРША.

 
1
  17 август 2022 | 14:04 отговор
 

Разхубавил се е.

 

Добави Коментар

Най-четени