Зейнеб пое по нов път в кариерата си и в момента е най-новото лице на БиТиВи. Освен в петъчната си рубрика, бившата репортерка на Гала взима участие и в първия час на сутрешния блок, където без никакво притеснение усмихва зрителите и споделя факти от личния си живот.

Самата тя сподели в ефира, че в момента мъжът ѝ е в чужбина и макар все още да са официално заедно, двамата не делят общ покрив. Половинката на Зейнеб е милионерът Стоян Балевски, който често кръстоства пътя между Лондон и София и дори след като двамата станаха родители, този факт не се е променил. Въпреки че се очакваше, че след като създадат семейство или Зейнеб ще зареже кариерата си тук и ще заживее на Острова, или Балевски ще се установи за постоянно в България. Но уви, това не се случи.

View post on Instagram
 

Не е известно как Зейнеб се справя сама с майчинството, след като се завърна на работа, особено след като стана ясно, че не разчита на детегледачка, а държи само и единствено тя да гледа детето си.

Това, което озадачи зрителите също така бе и признанието на водещата, че с любимия ѝ нямат брак. Или по-скоро беше необяснима широката усмивка, с която Зейнеб сподели този факт.

View post on Instagram
 

Но независимо как са решили да организират грижите за детето и отношенията си, Зейнеб изглежда щастлива, а освен това успя да впечатли зрителите и със стилната си визия. Говори се, че тя не използва служебния гардероб, тъй като личните ѝ дрехи били далеч по-луксозни.

Четете още: Цвети Стоянова загуби най-любимия си човек