Прекалената привързаност на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз към дрехите й и желанието й непрекъснато да рекламира създадените от нея тоалети провокираха зевзеците във Фейсбук. В социалната мрежа все по-голяма популярност набира алтернативен гардероб на Мегз, в който е включена усмирителна риза за психично болни например. Всички дрехи имат и цена, близка до тази, на която се предлагат истинските тоалети от марката на моделиерката. Друг тоалет пък, предлаган от майтапчиите е оранжев гащеризон, който тя отказа да облече по време на мисията за смирение и така предизвика огромен скандал в къщата. Именно той стана причина тя да бъде една от номинираните за изгонване днес.


Останалите двама заплашени от изгонване са Цуни и шеф Петров, като на всички е ясно, че най-застрашен е милионерският син.
Наследникът на богаташката фамилия спретна невиждан скандал с Лудия репортер заради Алекс Богданска, който ще видим днес. Цуни продължава да твърди, че е имал вземане-даване с красавицата, но само зад гърба й. пред нея се закле, че двамата не са се виждали, преди да влязат в къщата.



Четете още:
Мегз се спаси от изгонване с нов цирк