Жана Бергендорф е по-щастлива от всякога. Снимка, споделена от самата нея на профила ѝ в Инстаграм доказва това. На фотоса 34-годишната певица позира пред фотообектива с нов мъж до себе си.

Макар съдържанието на кадъра да е дискретно и оскъдно откъм интимни ласки, то ясно подсказва, че именно това е човекът, пленил сърцето на изпълнителката.

View post on Instagram
 


През изминалия уикенд двамата влюбени се разходиха из алеите на слънчева Варна, хванати за ръка, а усмивката не слезе нито за миг от лицето на Жана.

Двойката, разбира се, не пропусна да отиде на плаж в морската столица.

Според по-наблюдателни варненци, които забелязали Бергендорф да се разхожда из града по горнище на бански и дълга плисирана вода, певицата била понатрупала някое и друго килце. Не е тайна, че талантливата дама води битка с килограмите от две, три години.

Що се отнася до синеокия чаровник от снимката, името му е Симеон Ставрев, а от оскъдната информация в Инстаграм профила научаваме единствено, че е футболен запалянко.

Припомняме, че миналата година Жана Бергендорф завърши на второ място в предаването на Нова телезивизия „Маскираният певец“. Там тя бе скрита под маската на „Розата“ и определено успя за пореден път да спечели сърцата на публиката.

View post on Instagram
 

Четете още: Ева Веселинова каза цялата истина за Гала в личен пост