Плеймейтката Жанета Осипова сподели шокиращи кадри в своя профил в Instagtam, на които личи, че цялото й тяло е посинено.

Бившата половинка на Христо Сираков разкри пред последователите си, че е получила нараняванията при спречкване със собственичка на фризьорски салон.

Eто какво разкри още Осипова: "Живеем в абсурдни времена. Днес “коафьорката” и собственик на салон за красота “МАГАМА” ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата. Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така- напълно нов! Чувайки тази моя молба въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди. Изводите оставям на вас."

Плеймейтката вече си е извадила медицинско свидетелство и смята да съди фризьорката.

View post on Instagram
 

Самата Боршукова побърза да коментира случая в своя профил във Фейсбук: "Днес тази жена УЖ интелектуална женица ЖанeОсип се опита да унижи и оскърби персонала на Магама с безпрецедентните си капризи и неадекватно поведение след , което извика полиция , защото не сме и играли по капризите на известна плеймейтка! Какво да очаква човек от такава жена , която не само Господари на ефира усмива! До къде доживяхме развратни индивиди да заплашват с високопоставени любовници , перчейки голите си безсрамни Атрибути и гордеели се с това , че се е снимала гола, придобила славата си с пластични операция и безпрецедентно поведение ! КАЗВАМ НЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАНКИ И СИЛИКОНКИ КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ГАВРЯТ С ХОРАТА , които за тях да роби. Не всички ще търпим това . Тази женица днес дори не се съобрази , че момичето е бременно и продължаваше да унижава И измъчва с обиди ! Не си мислете , че като сте се подули от силикон сте нещо повече от другите нормални хора!"