Жега в социалните мрежи: Камелия на 50 показа секси дупе (Снимка)

Фолкфурията Камелия за пореден път разгорещи страстите в Инстаграм. Царицата на провокациите не за първи път демонстрира божественото си тяло, но този път пусна снимка, с която нажежи мрежата до краен предел...

50-годишната певица продължава да доказва, че не само е още в играта, но и слага всички по-млади от нея звезди с лекота в джоба си. Фотоса, който тя сподели в социалната мрежа вдигна жестоко градусите на вълнението сред феновете ѝ.

View post on Instagram
 

"Жегата идва", е написала тя под кадъра. Една от най-горещите чалга звезди у нас напоследък доста набляга на изявите си в интернет пространството, публикувайки кой от кой по-жарък и секси кадър.

Припомняме, че наскоро тя изненада последователите си с новия си чип нос, който обаче не бе приет с особен възторг от тях. Някои дори я оприличиха на клонинг на колежката ѝ Емилия.

View post on Instagram
 


Други обаче посрещнаха с одобрение решението ѝ да промени част от визията си. Кали я насърчи да продължи, ако това ѝ носи удовлетвореност, и въобще да не се поддава на хорското мнение.

Новата си външност Камелия показа и в последния си видеоклип към песента "Искам да се напиеш", който е в дует с младия изпълнител Александър Робов и се превърна в един от хитовете на сезона.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Игнатова влиза в ново шоу през есента