Автор
Woman.bg

Жена издава книга с sms-ите си от 1999 г. (снимки + видео)

Особено педантична и прибрана жена пази всички sms-и, които е получила на телефона си от 12 години насам.

Британската художничка Трейси Мобърли, която ще впечатли с постижението си и най-заклетите колекционери, е успяла да събере 100 000 послания от 1999 г., когато за първи път се сдобива с мобилен телефон.

*Мобилните телефони на Трейси

Най-голямата ѝ мъка е, че по погрешка е изтрила първото си съобщение. Това обаче я е накарало да се зарече оттам нататък да не допусне да загуби нито един sms.

Запазила е всяко получено съобщение, като някои дори са записвани на ръка, само и само съдържанието им да не бъде загубено.

Сега 47-годишната Трейси ще издаде цялата си лична кореспонденция по мобилния телефон от края на миналия век в книга със заглавие "Text Me Up!", съобщи в. Sun, пише inews.bg.

Съобщенията разказват за края на брака ѝ, за новия ѝ живот, за реакциите на приятелите ѝ на световни събития като атентата срещу кулите-близнаци в Ню Йорк от 11 септември и земетресението в Хаити. Автори на някои от sms-ите са известни личности като Пийт Дохърти и Хауърд Маркс.

"Някои хора ме мислят за обсесивна, но на мен просто ми харесва да си прочитам пак и пак старите съобщения. Все едно си водя дневник. Всичките ми приятели споделят, че ги е яд задето не са запазили важни съобщения, които са означавали много за тях. Аз съм щастливка, защото мога във всеки един момент да се върна към всички изпратени ми послания", смята ексцентричната британка.

*Трейси Мобърли