Автор
Woman.bg

Жена сгафи, прати SMS на мъжа си вместо на любовника си

Жена, която изневерявала на мъжа си, попаднала в капана на собствената си глупост, пишат сръбските медии. Това се случило, след като младата дама от Сърбия, в бързината изпратила страстно текстово съобщение по телефона на неправилния човек.

Думите, разбира се, били предназначени до нейния таен любовник, но, уви, по ирония на съдбата любовното послание се озовало в телефона на собствения ѝ съпруг.



"Кажи на жена си, че имаш важна среща и побързай... Съпругът ми излезе и няма да се прибере в продължение на няколко часа ... Побързай!"

Отговорът, който последвал обаче, дошъл от телефона на съпруга ѝ и гласял следното: „Скъпа моя жена, сигурно си сбъркала номера и си изпратила съобщението на мен! Ето, бързам и би било добре и вие да побързате.“



За да излезе от конфузната ситуация и стресната от глупавата си грешка, загорялата за чужди ласки неверница написала: "Хаха... само се шегувам, за да видя как ще реагираш, знаеш, че си мой и единствен."

„По-добре да те няма, когато се върна!”, последвал отговорът на шокирания рогоносец.

Какво се е случило впоследствие между двамата и дали са стигнали до съда, остава загадка.

Всъщност това не е нито първият, нито последният подобен случай. Да остави следи от изневяра в телефона си, или сам да бъде уловен в предателство от половинката си в чата, може да се случи на всеки прелюбодеец. Затова бъдете нащрек и не бързайте, когато пристъпвате законите на предаността. Ако сте влюбени в друг, признайте си го и ще ви олекне. Ако обаче все пак не искате да загубите човека до себе си, проявете уважение към чувствата му и не му слагайте рога.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.