Жестока любовна сага разтърсва едно от племената в "Игри на волята" (видео)

27 септември 2022 | 17:13
6392
0
снимки: Instagram
0

Изглежда, че четвърти сезон на екстремното шоу "Игри на волята" ще бъде посветен на любовта. След като, благодарение на Велислава, която отпадна от предаването, научихме за зараждащ се романс между Фейгин и Георги, в племето на Безстрашните се заформя доста сериозен любовен триъгълник. 

Главно действащо лице в него е красавицата Мирела, която освен силна и упорита в битките, се оказа и истинска повелителка на мъжки сърца. Още при влизането си в "Игри на волята" тя сподели, че с Лефтеров, който също е от "жълтите", са имали връзка. Двамата обаче май още имат чувства един към друг, но сякаш Мирела е готова да забрави за това и да се впусне в нова любов с един от фаворитите на зрителите - Валери, който е син на Мария Гроздева. 

Чаровникът вече все по-упорито флиртува с хубавиците със сините очи, но тя хем отговаря на закачките, хем е потънала в размисъл дали може да си позволи отношения с Валери, тъй като това може да се окаже проблем за Лефтеров. Особено след като Мирела сподели в ефир, че той пръв пожелал да се разделят, но само два месеца преди шоуто пожелал да се съберат отново.

Тримата участват в шоуто и по стечение на обстоятелствата са в едно племе. Мирела не крие симпатиите си към Валери, наричайки го "съвършен". Определено и той не е безразличен към нея, но за момента тя не предприема нищо, тъй като това би довело до раздор в племето.

Четете още: Александра Фейгин от "Игри на волята" с доста горещи снимки. Велислава призна за отношенията си с Джаферович
Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени