36-годишният Родриго Алвес, известен като "живия Кен", се стяга за нова промяна. Родриго, който е претърпял над 72 пластични операции, мечтае да се превърне в жена. Трансформацията ще я извърши, като навърши 50 години. „Предпочитам да съм секси бабичка“, споделя Кен. Засега Алвес тренира, като си слага перуки, тежък макиаж и изкуствени гърди.


„Винаги съм искал да бъда свободен и да изразявам себе си. Имам голям късмет, че живея в цивилизовано общество, където е приемливо да бъдеш такъв, какъвто мечтаеш", обясни преди време в интервю Кен.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че за да се превърне в живата половинка на куклата Барби, Родриго се е подложил на множество пластични интервенции и козметични процедури. Кен е претърпял над 10 пластики по носа, лифтинги на лицето, има импланти по бедрата, ръцете и гърдите. Дори е премахнал четири ребра. „Трябваше да се подложа на тази процедура, за да не преправям саката си, тъй като винаги ми бяха прекалено тесни. Сега всички ми стават. Премахнах 11-тите и 12-тите си ребра, защото от тях и без това няма голяма полза. Не се наложи да режaт твърде близо до гръбначния стълб. Посетих трима различни лекари и се подложих на различни изследвания. Исках да ми махнат шест ребра, но те успяха да ми махнат само четири и съм много щастлив", обясни тогава Родриго.

View post on Instagram
 

За промяната обаче е платил тежка цена. Алвес споделя, че след поредната пластика на носа не можел да диша, а тъканта гниела.

View post on Instagram
 

При операцията на ръцете пък се получила инфекция и бил заплашен от ампутация. За да се доближи максимално до мечтания образ на Кен, Родриго е похарчил над половин милион долара през годините.

Четете още: Живият Кен иска деца, ще им плати пластичните операции!