Автор
Woman.bg

Жизел Бюндхен на корицата на „Вог“: Неузнаваема е!

Жизел Бюндхен със сигурност е едно от най-емблематичните и запомнящи се лица в модата, но в последната си изява бразилският супермодел определено не прилича на себе си.

С други думи – 38-годишната красавица е неузнаваема на корицата на октомврийския брой на италиaнския „Вог“.

View post on Instagram
 


Причина манекенката да изглежда толкова различна е 60-годишната кариера на легендарната италианска певица и актриса Мина Мацини, в чийто образ Бюндхен се превъплъщава.

С тупирана коса, тъмночервено червило и опушен грим лицето на 20 модни марки перфектно пресъздава облика и излъчването на знаменитата певица.

За фотосесията Жизел Бюндхен е облечена в рокля на Dior, а красивата ѝ ретро визия е допълнена от големи кръгли обеци.

"Забавлявам се, когато влизам в ролите на известни личности и изглеждам по толкова различен начин", споделя Бюндхен.

Феновете на Бюндхен бързо реагираха на новото ѝ амплоа и коментираха, че не са могли да я познаят. Други пък я поздравяват за отличната трансформация, с която е успяла да заприлича толкова много на прочутата Мина.

Мина Мацини е италианска певица, телевизионна водеща, актриса и музикална продуцентка. Известна е с изключително богатия си диапазон и разнообразните стилове на пеене, вариращи от соул, ритъм енд блус, танго, джаз, неаполитанска музика, канцонисима, испански и латиноамерикански стандарти.


Освен на вълшебния си глас световната си слава Мина дължи и на 15-те филма, в които се снима в периода от 1960 г. до 1967 г. Гастролите ѝ в Европа, Азия и Латинска Америка предизвикват невиждан екстаз сред публиката. През 1978 г. се оттегля от голямата сцена поради лични и здравословни проблеми и оттогава издава само албуми. Днес 78-годишната Мина Мацини живее в Лугано, Швейцария.

Четете още: 37-годишната Жизел Бюндхен изкушава от плажа