Автор
Веселина Петрова

Жизел Бюндхен си призна: нещастна съм в брака си. Том Брейди обаче направи това!

Тази година 39-годишната Жизел Бюндхен отбеляза 11 години брак със съпруга си – Том Бейди. Моделът и футболистът, които имат две прекрасни деца, винаги са изглеждали като една от здравите и щастливи двойки.

Красиви са, държат се за ръце, целуват се пред камерите. И... сияят от щастие.

Но дори и в техния щастлив иначе брак е имало трудни моменти. За тях разказа Брейди наскоро в интервю за Хауърд Стърн.

View post on Instagram
 

Преди две години Брейди получил писмо от Жизел, което препрочита от време на време до днес. В него красавицата с дълги крака споделила откровено, че не е щастлива.

View post on Instagram
 

„Смяташе, че не отделям достатъчно време на семейството. Не ѝ харесваше, че цял един сезон имах тренировки и мачове, а тя стои у дома и се занимава с децата. И ме питаше кога ще направя нещо за семейството, кога ще заведа децата до училище... Жизел не беше доволна от нашия брак, затова трябваше да се замисля, да проумея, че тя също има свои планове и мечти”, разказа откровено Том.

View post on Instagram
 

Вярно е, че се появиха и слухове за раздяла, но двамата явно са успели да намерят разковничето и да запазят семейството си цяло.
Жизел и Том си казаха „да” през 2009 г. и всяка година не пропускат да отбележат тази своя годишнина, а след това писмо Том вече е друг човек. какво направи той, когато разбра, че жена му е нещастна? Просто започна да й помага и да се старае тя да е добре.