Златка Димитрова най-накрая се осмели да разкрие самоличността на мъжа до себе си. След като се раздели с бащата на детето си - Миро, бившата плеймейтка откри любовта в чужди прегръдки. Черната Златка дълго време криеше новата си тръпка, но вече реши да покаже официално следващата си изгора.

View post on Instagram
 

Златка се носи на крилете на любовта с фитнес инструктора Кирил Танев. Мачото публикува снимка в профила си в Инстаграм с нея, а под кадъра написа: „Приятел е този, който разбира миналото ти, вярва в бъдещето ти и те приема такъв, какъвто си.“ Димитрова му отвърна: „Вече сме повече от приятели“, с което потвърди слуховете, че двамата са заедно.

View post on Instagram
 

Почитателите на Злати са щастливи от новината и заляха социалната мрежа с коментари: „Много сте готини и двамата.“ „Много сте готини, обичайте се и бъдете щастливи.“ „Страхотни, дерзайте…“

Припомняме ви, че Златка и бившият ѝ мъж Миро се разделиха в началото на лятото. Димитрова няколко пъти се опитваше да спаси връзката си в името на сина им, но в крайна сметка реши, че е най-добре да потърси щастието с друг мъж.

Четете още: Златка Димитрова избухна: Гледам си детето идеално, нищо не му липсва