Златка Димитрова стана на 38, призна кой е най-важният мъж в живота ѝ

22 май 2022 | 09:34
1673
1
Инстаграм
1

Плеймейтката Златка Димитрова посрещна своя 38 рожден ден в изцяло женска компания. В пост в социалните мрежи тя написа емоционално послание, видя Plovdiv24.bg.

"С усмивка и благодарност ги посрещам! Благодаря за всички, които са в моя живот…. И всички вие, които сте тук. Благодаря за всички хубави и не до там моменти през тази година. Нищо не е случайно, вярвам в това! Пожелавам си само едно- да бъда здрава…..Моите близки, приятели и семейството ми! Всичко друго е преходно…идва, остава за малко и си тръгва."

От известно време красавицата няма мъж до себе си. За последната ѝ връзка не се знае много в публичното пространство, тъй като самата тя признава, че е в етап от живота си, в който искрено вярва, че любовта е за двама и трябва да се пази.
 

"Аз съм човек на чувствата, на емоциите, много истински човек и затова винаги бързам, водена от най-искрени чувства, да споделя, че в живота ми има някой, че съм влюбена. Този път реших, че ще изчакам, да бъда сигурна в това какво се случва и чак тогава ще споделям“, разказва Златка.

Казва, че е човек, който има нужда от емоции и любов, в никакъв случай не обича самотата. Все пак в момента тя успява да я запълни с няколкото си най-добри и верни приятелки и със семейството си.

 

"В момента животът ми се върти около малкия Миро и мога да кажа, че той е най-сладкото нещо в живота ми“, споделя още красивата бургазлийка.

Още по темата

Коментари

1
  22 май 2022 | 10:30 отговор
 

Бих си легнал със Златка. Тя се премести в Бургас, защото в София вече всички баровци и мутри са я минали.

 

Добави Коментар

Най-четени