Свикнали сме да приемаме плеймейтките като красавици, които не разчитат на собствените си приходи, а на щедростта на по-възрастни, прелъстени от тях, мъже. Случаят на Златка Райкова обаче съвсем не е от тези, дори се говори, че тя заработва много по-големи суми от любимия си Благой Георгиев.

Оказа се, че бизнесът с анцузи, който разви сексапилната блондинка, е изключително печеливш и ѝ носи крупни суми в размерите на стотици хиляди левове месечно. Според в."Уикенд" тя приема близо по 70 поръчки дневно в онлайн магазина си, а цената на един анцуг е 129 лв. Разбира се, Златка със сигурност заплаща немалка сума за материали и платове, но все пак печалбата си остава впечатляваща.

View post on Instagram
 

В момента парите, които Райкова изкарва, са в пъти повече от приходите на Благо, но тя няма нищо против това, дори е горда от постиженията си. Джизъса също има своя модна линия, но тя съвсем не се радва на толкова голям успех. Бившият футболист, който прекъсна кариерата си преди време, в момента разработва собствена спортна школа.

Бизнес начинанието на Златка е било особено успешно около коледните празници, тъй като е имала още повече поръчки. Може би част от причината за това е и фактът, че моловете бяха затворени. Да не забравяме и че плеймейтката успява да спести пари от реклама, защото тя сама промотира анцузите, които продава.

View post on Instagram
 

Четете още: Николета спасява Филип Плейн