Златка остави детето на Джизъса без море

25 юли 2022 | 14:28
15868
5
снимки: Instagram
5

Откакто се разделиха с гръм и трясък, Златка Райкова и Благой Георгиев, сякаш целенасочено, неуморно натрапват щастието си в любовта, което са намерили след края на връзката си, в социалните мрежи. Дали за да се дразнят взаимно, или по-скоро за да покажат, че са продължили напред на самите себе си, плеймейтката и бившият футболист непрекъснато споделят романтични кадри с новите си половинки.

 

Джизъса не чака дълго след раздялата, за да обяви, че се жени за далеч по-младата от него Полина, а Златка буквално обсипва мрежата с кадри с новия си приятел Карен. За сватба между последните не говори, освен това се носят слухове, че родителите му хич не я одобряват за снаха, но въпреки това двамата все още са заедно и го доказват всекидневно в Инстаграм. 

В момента се разиграва поредният тих цирк, след като Благой заведе Полина в Гърция, заедно с кумовете, сега Златка е в Санторини с Карен. Като най-големият удар, който би трябвало да е насочен право към Джизъса, е фактът, че синът му Благой-младши не присъства на почивката с майка си и новият ѝ приятел. Говори се, че наследникът на футболиста тази година ще гледа морето единствено на снимки, тъй като това било част от отмъщението на Златка, която беше изоставена от Благой заради Полина. 

Дали наистина това е причината, или Райкова е предвидила друга морска почивка със сина си, вероятно съвсем скоро ще разберем. 

Четете още: Азис в болница на системи - притесни почитателите си (ВИДЕО)


Още по темата

Коментари

5
  26 юли 2022 | 16:32 отговор
 

 
4 Ni
  26 юли 2022 | 15:20 отговор
 

Ахахха.... разбира се че с детето беше на море

 
3 Гаджето на Джулка
  26 юли 2022 | 11:51 отговор
 

На Джулка са по-големи

 
2 Ивяс
  25 юли 2022 | 16:01 отговор
 

Златка беше 10 деня на море с малкия, не знам как решихте , че го наказва

 
1 ?
  25 юли 2022 | 16:01 отговор
 

Пълни глупости, преди около 2 седмици бяха с детенцето на Златни пясъци...

 

Добави Коментар

Най-четени