Няколко дни след като таблоидите у нас разпространиха мълвата, че Черната Златка е скъсала с гаджето си - фитнес инструктора Кирил Танев, самата тя потвърди слуховете за раздяла, пише HotNews.bg.

"Разделих се с Кирил. Сама съм", споделя знойната брюнетка пред изданието. С това тя слага край на въпросите наистина ли плеймейтката вече не споделя едно легло с мускулестия мачо.

View post on Instagram
 

Подозрение, че предизвикателната бургазлийка се е разделила с досегашния си партньор, предизвикаха изтритите от профилите ѝ в социалните мрежи снимки с него. В Инстаграм тя е оставила само един-единствен фотос с Кирил, а причината за това е, че е рекламна. Ако я премахне, силиконката най-вероятно ще дължи доста пари на рекламодателя.

View post on Instagram
 

Двойката се е разделила преди повече от месец. Какво е довело до краха на любовната ѝ авантюра с Кирил, в изданието така и не става ясно.

Носят се обаче слухове, че палавата съблазнителка е хлътнала по друг мъжага, но Златка била категорична, че такъв няма. Нямало скоро и да има. "Доста дълго време ще бъда сама. В момента съм се фиксирала върху работата си, нови проекти и не на последно място - сина ми Миро. Детето ми е приоритет номер едно", споделя още тя.

View post on Instagram
 


От своя страна пък Танев приемал раздялата напълно естествено, без никакви драми. По думите му връзката му със Златка е достигнала до своя край, което подтикнало двамата към решението всеки един от тях да поеме по свой път. Златка и Танев бяха заедно почти две години, припомнят от HotNews.bg.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха! Меган сподели, че е мислила за самоубийство и разкри пола на бебето, което очаква