Автор
Woman.bg

Златка Райкова и Благо Георгиев отлагат сватбата?

Да, говори се, че Златка Райкова и Благо Георгиев са решили да отложат сватбата. Някои медии пишат, че младите родители изпитват финансови трудности и затова са решили да изчакат с вдигането на шумно парти.

Плеймейтката и бившият футболист гушнаха своя син преди месеци. Те хвърлиха пъпчето му на стадиона на "Реал".

View post on Instagram
 

Очакваше се, че след като бебчето се появи на бял свят, двамата ще се вземат официално. Планирано беше да направят сватба във въздуха - в Дубай, в ресторант на върха на един от вай-високите небостъргачи.

Златка искала да направи голям купон с много гости. Луксозното тържество обаче ще глътне доста средства, а двамата не разполагали с излишни пари в момента. Благой Георгиев се занимава с мода от известно време, но марката, която се опитва да наложи не вървяла. Онлайн магазинът, който Благо управлява, нямал достатъчно приходи, се говори в средите.

View post on Instagram
 

Секси блондинката също не се радва на големи приходи, откакто се отказа от моделския бизнес и се посвети само на модната си марка.

Сериозни разходи семейството регистрира и покрай новата си придобивка - луксозно жилище, което те ремонтираха и обзаведоха с много любов.

Раздаваме подаръци - включи се в нашата игра до 1-ви март от тук: