Автор
Христина Кирилова

Златка разкри колко килограма е качила и как ще роди (снимки)

Златка Райкова не спира да вълнува последователите си, а животът ѝ определено върви на много бързи обороти. Блондинката, която преди няма и година се раздели с бившия футболист Благой Георгиев, вече не само е в обятията на друг мъж, но и чака бебе от него. Това ще е второ дете за плеймейтката, като все още не е официално съобщено какъв е полът, мнозина предполагат, че бебето ще е момиченце.

В поредица от цял куп сторита, Райкова разкри, че ѝ е коствало наистина много да зачеркне Благой от живота си, но днес е истински щастлива с бившия тенисист Карен. В момента двамата са на почивка на Малдивите, откъдето Златка публикува красиви кадри и вече не крие наедрялото си коремче. Тя сподели още, че е успяла да забременее още на втория месец от връзката си с Карен и бременността ѝ е планирана. Тя за пореден път изтъкна, че той притежава безброй качества, чужди на много господа в днешно време, включително и на Георгиев.

View post on Instagram
 

Русата Златка отговори и на въпроса колко килограма е наддала до момента - само 5 кг от началото на бременността. Също така стана ясно, че двамата с новия ѝ любим вече са измислили име на бебето, като единствено остава да разбере дали ще използват женското или мъжкото.

Плеймейтката отговори и на въпроса как ще роди - чрез секцио.

Райкова не пропусна да "ухапе" Георгиев-старши, който не помагал за отглеждането на сина си, затова се надява сега арменецът да се включва, макар че не държи той да сменя пелените. Плеймейтката се надява да има и бавачка.

Четете още: Златка Райкова издаде пола на бебето и още любопитни детайли около бременността си