Раздялата на Златка Райкова и Благой Георгиев разбуни духовете в социалните мрежи с въпроси дали зад този развой на събитията не стой трети човек или пък четвърти. След като футболистът Благой Георгиев започва нов живот извън пределите на България и избяга в чужбина с поредната си любима, се появиха папарашки снимка на бившата му изгора. Кадрите са направени в един от големите столични молове, а на тях се вижда плеймейтката в опасна близост с мъж с брада. Снимките не показват ясно лицето на мъжа, макар че има спекулации, че той е богаташ от бизнеса със залагания, за което свидетелства и баровската му кола. Все още твърденията са непотвърдени, но пък пикантния привкус остава.

View post on Instagram
 

„Телеграф“ припомня, че Златка и Благой бяха заедно от лятото на 2018-та. От доста време, преди да решат да се разделят, бяха и сгодени. Имат и дете, кръстено на баща си, Благой. Футболистът има няколко неуспешни връзки и общо четири деца от три различни жени - гимнастичката Христина Витанова, татарската танцьорка Есмер Омерова и плеймейтката Златка Райкова. Интересното е, че при първите две връзки все Благой беше хващан в изневяра. Сега отново той е нарочен за причината за разлъката.

View post on Instagram
 

Близки до Георгиев разкриха, че е развалил поредното си семейство заради знойна хубавица, която обаче не е позната в светските среди. Девойката нямала амбиции да става известна, а искала само любовта на Благой. Двамата се срещнали във фитнес залата и нещата между тях за кратко време се задълбочили толкова, че футболистът взел категоричното решение да напусне семейното гнездо, което свиха със Златка преди няколко години.

За да избегне хейта за поредното си разбито семейство, Георгиев е решил да се премести в чужбина, където никой не е наясно с поредицата му от изневери.

Четете още: Ето го доказателството, че Мария е бременна и то с близнаци (снимки)