Автор
Ива Петрова

Златка засенчи новата на Благой! Показа се без грим (Снимка)

Златка Райкова показа, че не отстъпва по красота на новата жена на бившия си - Благой Георгиев. Направи го дори без капка макиаж по лицето.

Бившата плеймейтка публикува на профила си в Инстаграм снимка, на която е без грим, доказвайки на старата си изгора какво гадже е изпуснал. С кадъра русата изкусителка прави реклама и на новото си начинание - писане на книги.

По примера на колежката си Николета Лозанова, която неотдавна взе решение да пише книги, Златка също не би имала нищо против да опита късмета си на литературното поприще.

На въпрос на почитател, отправен към блондинката, в изтекло стори в Инстаграм, дали има намерение да пише книга, каквато е модата напоследък, Райкова му отговори с кратките, но многозначителни думи: "Книга, защо не..."

Дали пък след успеха на НиЛо и Златка няма да вземе перо в ръката си, за да блесне и тя със собствена автобиографична книга, предстои да разберем.

Освен Николета Лозанова, наскоро и Антоанет Пепе се похвали с биографична книга. Явно новата мода завладява все повече звездни дами у нас, а книгите им определено се радват на голям интерес.

View post on Instagram
 

Четете още: Силвена Роу видимо отслабнала - изглежда фантастично до Алекс Богданска (СНИМКИ)