Автор
Ева Григорова

Зловеща катастрофа потроши мега скъпия поръчков автомобил на Гущеров

Преди десетина дни съпругът на известната плеймейтка Светлана Гущерова катастрофира в София и смаза своя поръчков "Мерцедес Майбах". Очевидци са видели как богатият наследник нацелил автобус на градския транспорт, предава "Уикенд". За щастие, катастрофата се е разминала само с материални щети.

Произшествието с лимузината, шофирана лично от Християн Гущеров, се е случило по здрач, на пресечката на столичния бул. „Братя Бъкстон“ с ул. „Мастор Миленко Радомирец“.

View post on Instagram
 


Охраненият баровец се движил в крайната дясна лента заедно с половинката си Светлана, следван от джип с охранители. Гущеров обаче не съобразил, че движещия се пред него в съседното пътно платно автобус №63 ще предприеме завой и възнамерява да го извърши от средната лента заради габаритите си.

Вместо да натисне спирачките и да изчака автобуса да завие, баровецът се озовал точно на пътя на автобуса, игнорирайки предупредителния клаксон на охранителите си от джипа. В следващия момент автобусът се врязал в задната част на тузарската лимузина, струваща близо половин милион лева.

View post on Instagram
 


Веднага след катастрофата милионерът опитал да изкара виновен шофьора на автобуса, че не бил подал мигач, че ще завива. Обяснението му обаче не се харесало на пристигалите малко по-късно полицаи.



Четете още: Еха! Мария Илиева свали 20 кг!