Автор
Весела Георгиева

Зорница от "Игри на волята" не прилича на себе си

Зорница от "Игри на волята" не впечатли зрителите с играта си, но пък сега впечатлява последователите си в социалните мрежи. След края на формата тя е решила да се пооправи. И толкова се е променила, че феновете не могат да я познаят...

View post on Instagram
 

В шоуто Зори изглежда като съвсем нормално, симпатично момиче, но след финала на "Игри на волята" го раздава като истинска кифла, пише "Блиц". Силният грим и екстеншъни са само част от процеса на тунинговане. Преди броени дни стана ясно, че Зори и пипнала доста и устните.

View post on Instagram
 

Може би работата на инфлуенсър живо я привлича. А наблюдателни отбелязват, че най-вероятно интервенцията е на бартер и девойката не е платила за нея. Защото е отбелязала в публикацията си специалистът, който е работил над визията й. Фенове на шоуто и на Зорница са категорични, че е прекалила с хиалурона и я съветват повече да не го прави.

Тя пък е категорична, че би си тунинговала цялото тяло. Явно чака подходяща оферта за бартер, тъй като явно не й се дават излишни средства за интервенции.