Една особено пикантна новина шества из медийното пространство през последните часове. Анонимен източник твърди, че актрисата Зауи Кравиц е бременна от екранния си партньор – 34-годишния Робърт Патисън, с когото в момента се снима в новия филм за Батман.

Същият твърди, че двойката е имала вихрен любовен романс точно на снимачната площадка. Или с други думи, пламенната страст, която свързвала героите им - Батман и Жената-котка в кинопродукцията, прераснала и извън екрана.

View post on Instagram
 

Сценични работници видели неволно двамата, докато правели секс в батмобила, пише 4Chan, позовавайки се на гореспоменатия източник.

„С колеги и режисьора заварихме Патинсън и Кравиц в батмобила... Мат Рийвс се ядоса много, но това не е всичко. По-късно Зоуи сподели с колегите си, че си е направила тест за бременност и че той е положителен. Разбира се, сега всички си мислят, че е от Робърт. Между другото те започнаха да се срещат тайно още през октомври, но ние знаехме за това, защото ги виждахме заедно по време на почивките“, споделя въпросният информатор.



По думите му романсът между холивудските звезди е предизвикал гнева на режисьора и сега той сериозно мисли да отстрани Патисън от участието му във втората и третата част на лентата за крилатия закрилник на Готъм сити.

Възможно е, разбира се, слуховете за бременността на 32-годишната Кравиц да са нищо повече от една добре планирана PR кампания за филма за крилатия супергерой, който ще излезе на световните екрани през март, гадаят таблоидите.

Припомняме, че Зоуи Кравиц се разведе със съпруга си Карл Глусман в началото на януари след година и половина брак. Бившата двойка не разкри причините за раздялата си. А дали между Зоуи и Робърт наистина се е зародила любовна връзка и очаква ли красивата дъщеря на Лиса Боне и Лени Кравиц бебе от Патисън, надяваме се скоро да разберем.

Четете още: Ето го пръстена, с който Парис Хилтън пак се сгоди. Този път е сериозно! (снимки и видео)