Зрителите бесни на Алекса от 'Игри на волята': Изобщо не беше мъжко, как може!

23 септември 2022 | 11:41
25075
6
Снимки: Instagram, Facebook
6

Зрителите започват все по-често да се възмущават на драматизациите между Елица и сърбина Алекса в „Игри на волята“.

Гневът на феновете бе предизвикан от липсата на спортсменска тактика от страна на въпросните играчи, които вместно на битки и мъдри стратегии залагат на грозни похвати тип „Дързост и красота“ или „Съдби на кръстопът“. 

Раздразнението им идва най-вече от антимъжкарската постъпка на сърбина да се изправи, за по-сигурно, в двубой за влизане в основните племена, срещу жена. Заради тънките си сметки симпатичната в началото на предаването влюбена двойка Алекса и Елица стават все-отблъскващи за аудиторията. 

„Малко ми идва повече всичко с Алекса, още не е влязъл никъде и благодарение на Елица ме дразни много“, негодува зрител. „Елица съвсем прекали, нарочно не отиде да реди пъзела, знаеше, че другите няма да успеят и пак ще стане по нейната“, допълва друг. 

На Арената Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в тежка номинационна битка на сушата и във водата. На щафетен принцип състезателите преминаха на ръце по стълба над басейн и плуваха до понтон на 90 метра от сушата, за да вземат ключовете за сандък с частите на финалния пъзел. След множество обрати, Непобедимите изгубиха темпо по трасето, а финалното забавяне в подреждането на фигурата ги превърна в първото номинирано племе за седмицата.

През цялото време Безстрашните се движеха като едно цяло и започнаха да редят пъзела с голяма преднина пред останалите, което им извоюва първото място. Супергероите изоставаха с цял пост в щафетата, но успяха да наваксат. Касим се реваншира за провала си на териториалната битка, като нареди парчетата изключително бързо и запази племето в безопасност поне за сега.

В Резиденцията Непобедимите продължиха споровете си относно правилната стратегия за номинации. Елица и Мирослава се противопоставиха на съотборниците си с мнението, че на елиминационна битка трябва да се изпрати слаб играч, чието място да бъде заето от Алекса. Мъжете, от своя страна, решиха да пазят гърбовете си и да изпратят силен играч на Арената, който да съхрани племето цяло.

Резервите се събраха край огъня на племенния съвет, за да се срещнат с водещата Ралица за втори и последен път в “Игри на волята: България". Заради победата си на Арената, Алекса разполагаше с имунитет и решаващ глас в номинациите. Той призна, че най-големият му конкурент от самото начало е Иван Гайтанов, който си тръгна без възможност да се впусне в истинската игра за голямата награда от 100 хиляди лева. 

 

Четете още: Това ли е новият мъж до Диляна Попова?


Още по темата

Коментари

6
  06 ноември 2022 | 20:52 отговор
 

Сръбски педер

 
5 Суши
  27 октомври 2022 | 06:43 отговор
 

Отвратена съм от четирима играчи.Алекса Елица Виктория и Цветан.Двама си тръгнаха за моя радост,сега чакам лигавият сърбин и гаргата Виктория да се изметат.Отвратителни интриганти и скандалжии.И тоя сръбски варварин да си пее и да си кука куковицата в Сърбия.Тука е България.И до кога в такива български предавания се позволява да участват чужденци.Толкова ли се свършиха българите,че взимате чужда пасмина.

 
4 Румчо
  25 септември 2022 | 21:55 отговор
 

Най-големия боклук е ДЖЕФЕРОВИЧ..

 
3 Оф
  25 септември 2022 | 10:31 отговор
 

Алекса става първи колко пъти да ви кажа

 
2 Румчо
  24 септември 2022 | 19:59 отговор
 

Най-големия боклук е ДЖЕФЕРОВИЧ..

 
 
Без име
24 октомври 2022 | 23:00

Най големия боклук сте вие скапаняк такъв.всички виждат за какво става дума а тяежена на години и е доста силен играч.злобата е гаден съветник драги ми читателю!

1 Fed
  24 септември 2022 | 15:32 отговор
 

Ама как да не е било мъжко ,като той като влезе последен има много по - голям шанс да спечели отколкото ,когато е влязъл втори.Аз исках да влезе при Непобедимите да е със жена си ,но като няма та влезе при тях здраве да е.Той ще отиде при сините и Елица ще го вижда и ще много по- спокойна

 

Добави Коментар

Най-четени