Зуека с трогателно признание за България

15 ноември 2021 | 14:25
2367
3
снимки: Instagram
3

Вече близо половин година Зуека живее зад граница. Припомняме ви, че за заминаването си той призна чак два месеца, след като напусна България и се установи навън.

Вчера актьорът за пръв път проговори как се чувства в чужбина и как се е променил животът на семейството му през последните месеци. 

Зуека призна, че е по-спокоен, защото в държавата, която е избрал, законите се спазват и че не съжалява за решението си да замине. А ето и каква е равносметката му за 5-те месеца извън България:

"След почти 5 месеца в чужбина мога да кажа: по-спокоен съм, като това личи и от външния ми вид - напълнях с 5 кг. Малкият ходи на училище и е много щастлив. Ако бяхме в България, нямаше да го пуснем за трета поредна година на училище. Спокойни сме, това е разликата. Аз не съм избягал от България, просто сменихме мястото на живеене. Единственото, което трябва да се промени, е да започнем да спазваме законите".

Актьорът коментира и настоящата ситуация в родината в момента, като отбеляза, че с половинката му са упражнили правото си на глас. Той е категоричен, че единствено гласувалите имат правото да изискват и да демонстрират недоволство, относно политиката. В момента Зуека е в Лондон, където предстои да изнесе представление. 

В заключение за интервюто си в ефира на БиТиВи, Зуека сподели, че винаги ще бъде горд от факта, че е българин. 

Четете още: Азис блесна със скъпа маркова дрешка в 'Маскираният певец'

Още по темата

Коментари

3 Хасан
  10 декември 2021 | 10:59 отговор
 

Не е служил вьв войската, вземал парите на неспазващи законите и избягал. Аз служих в «стройбат», дал сьм клетва и сьм в Бьлгария.

 
2 бай гуй
  15 ноември 2021 | 22:11 отговор
 

аз от 11 години живея в централна европа и съм много спокоен, и доволен най-вече!!!

 
1 Боби
  15 ноември 2021 | 15:32 отговор
 

Браво Зуек! Радвам ти се! Смел и честен човек си! Пожелавам ти успех!

 

Добави Коментар

Най-четени