Вече близо половин година Зуека живее зад граница. Припомняме ви, че за заминаването си той призна чак два месеца, след като напусна България и се установи навън.

Вчера актьорът за пръв път проговори как се чувства в чужбина и как се е променил животът на семейството му през последните месеци.

Зуека призна, че е по-спокоен, защото в държавата, която е избрал, законите се спазват и че не съжалява за решението си да замине. А ето и каква е равносметката му за 5-те месеца извън България:

View post on Instagram
 

"След почти 5 месеца в чужбина мога да кажа: по-спокоен съм, като това личи и от външния ми вид - напълнях с 5 кг. Малкият ходи на училище и е много щастлив. Ако бяхме в България, нямаше да го пуснем за трета поредна година на училище. Спокойни сме, това е разликата. Аз не съм избягал от България, просто сменихме мястото на живеене. Единственото, което трябва да се промени, е да започнем да спазваме законите".

Актьорът коментира и настоящата ситуация в родината в момента, като отбеляза, че с половинката му са упражнили правото си на глас. Той е категоричен, че единствено гласувалите имат правото да изискват и да демонстрират недоволство, относно политиката. В момента Зуека е в Лондон, където предстои да изнесе представление.

View post on Instagram
 

В заключение за интервюто си в ефира на БиТиВи, Зуека сподели, че винаги ще бъде горд от факта, че е българин.

Четете още: Азис блесна със скъпа маркова дрешка в 'Маскираният певец'