Автор
Woman.bg

Звездата от "Богатите също плачат" стана жертва на скалпела

Днес насочваме вниманието ви към един сериал, който бе истински хит в началото на 90-те у нас – мексиканската теленовела "Богатите също плачат".

Сапунената опера проследява житейските перипетии на красивата Мариана Виляреал. Тя остава без дом, след като баща ѝ умира, а мащехата ѝ превзема имението му.

Момичето бяга в Мексико, където благодарение на ходатайството на свещеник попада в дома на милионера дон Алберто Салватиера.
Възрастният мъж се съгласява да се грижи за Мариана и я приема като свое дете.

В имението на дон Алберто Мариана среща сина му Луис - женкар, който се опитва да съблазни девойката, но постепенно чувствата му към добродушната и невинна красавица прерастват в истинска и изгаряща любов.

Премиерата на "Богатите също плачат" е през есента на 1979 година, последният 248-и епизод е излъчен през февруари 1980 година. У нас сапунката тръгва в началото на 90-те.

Днес близо 40 години след края на теленовелата главната актриса, преобразила се в ролята на Мариана Виляреал - Вероника Кастро, плаши с визия, пишат руски медии.

Днес Вероника е с видими бръчки по лицето, но това далеч не е най-страховитото, защото някогашните нежни черти на лицето ѝ са заменени от плашещите резултати от прекаляването с ботокса, четем в руските сайтове.

Но ботоксът в лицето не е единствената естетична корекция, на която се е подлагала Вероника. Едно елементарно сравнение между стара нейна снимка и актуална в момента показва, че звездата от "Богатите също плачат" е коригирала и устните и носа си.

View post on Instagram
 
View post on Instagram