Вече ви показахме какви са били в училище едни от най-известните личности в шоубизнеса.

Ако сте пропуснали двата ни материала, можете да се запознаете с тях тук и тук

Днес пък е ред на Мат Деймън, Дженифър Гарнър и Джони Деп:

Мат Деймън



Актьорът завършил частно училище в Кембридж. „Много ми харесваше да уча! Огромно количество положителни човешки начала беше заобиколено куп различни перспективи. И това беше прекрасно“, разказва Деймън в едно интервю.

Впрочем на 8-годишна възраст Мат се е запознал с далечния си роднина Бен Афлек, който живеел на две пресечки от къщата му. Още тогава станали най-добри приятели, а по-късно и колеги на снимачните площадки.

Дженифър Гарнър



Актрисата и продуцент Дженифър Гарнър е завършила средно образование в училището „Джордж Уошингтън“ в Чарлстън. С отличие, чест и слава.

Момичето участвало в отбора по плуване, посещавало кръжока по изобразителни изкуства и се учило да свири на саксофон. При това Дженифър с огромно удоволствие танцувала (дори спечелила конкурс за млади таланти) и играла в училищния летен театър.

Впрочем като ученичка Гарнър била сигурна, че ще тръгне по стъпките на баща си и ще стане научен специалист (обожавала химията), но родителите й я убедили да се посвети на киното и театъра.

Джони Деп



Актьорът не може да се похвали с отличен успех в училище. „Да, бях нехранимайко, хулиган, побойник... На 12 години вече пушех, а на 15 пробвах наркотици. Когато от училището разбраха за това, веднага ме изключиха. И това със сигурност не е повод за гордост...“, отбелязва Деп в едно интервю.

В училищните си години Джони започва да се занимава и с музика. „Започнах да свиря на дворски партита от около 13-годишен. Още като ученик свирех с групата си в нощни клубове и имах чувството, че правя точно това, което трябва“, споделя актьорът.