Явно заразата по намаляването на обонятелния орган толкова силно е разтресла родните звезди, че е започнала да засенчва дори и епидемията от коронавируса. След като ремонтираният нос на Камелия разбуни духовете в мрежата, подобно на Преслава преди две години, а колежката им Галена наскоро също шокира с нова бяла усмивка, дойде ред и на Анелия.

Изпълнителката на „Искам те, полудявам“, публикува в Инстаграм снимка, която изненада последователите ѝ с тотално променената ѝ визия. Кадърът разкрива, че и тя, по примера на останалите представителки на фолкгилдията, също си е клъцнала носа. И то доста очевадно.

View post on Instagram
 


Анелия, която наскоро се завърна в отбора на брюнетките, явно е решила да направи по-обстойни промени по външния си вид и освен с променен цвят на косата е и с променен нос.

Кога певицата е прибегнала до разкрасителната процедура, не е ясно, тъй като самата тя рядко споделя снимки в социалните мрежи. Сигурно е обаче, че снимката, която публикува преди броени часова, е първата с новия нос, който е не по-малко фрапиращо чип от този на Камелия.

View post on Instagram
 

"Нов нос?", "Майко, и тая с нос", "Абе, кво се побъркахте с тая ринопластика бе?", "И пак същото носле, като на Галена и Камелия, тъжно:(", коментират почитатели, възмутени от префасонираната физиономия на любимката си. "Носовете от AliExpress ли си ги поръчвате всички?", иронично подхвърля друг фен на певицата.

И все пак наред с негативните отзиви има и позитивни. Те обаче са насочени по-скоро към черната коса на Анелия, а не към носа ѝ. Одобрение за новата си визия фолкдивата получи и от самата Преслава, която след пластичната операция през 2019 г. придоби неузнаваем вид. Тя изрази възхищението си с усмихнат влюбен емотикон под снимката.

Дали изолацията, или липсата на мъж са провокирали у Анелия да последва примера на колежките си, не знаем. Със сигурност обаче 38-годишната фолкпевица е изпитала нужда от промяна по себе си. "Искам мъж в живота си, но го няма, за съжаление. Нормален човек съм и аз копнея за това", сподели преди време тя.

View post on Instagram
 

Четете още: Феновете в шок, Камелия показва носа си отново