Автор
Woman.bg

Звездна Инстаграм любов: Манди Мур се омъжи

Певицата Манди Мур, която е известна и като една от най-добрите приятелки на Меган Маркъл, вече е омъжена! Щастливото събитие се е случило в неделя. Тогава тя и дългогодишната ѝ половинка Тейлър Голдсмит си казаха „Да“ пред близки приятели и роднини.

Манди и любимият ѝ се запознали в Инстаграм през 2015 г., а през 2017 г. се сгодиха. Според източници на сватбата им е имало не повече от 50 души, а церемонията се състояла в дома на Мур. Празничният следобед започнал в задния двор на къщата, а украсата била издържана в бохо стил.

View post on Instagram
 

33-годишният избраник на Манди също е музикант. Той е фронтмен на рок банда, а активните им публикации в Инстаграм станали причина да бъдат забелязани от певицата. Мур споделила снимка в своя профил, на която разкрила, че е открила любимата си рок група „Dawes”. Тейлър попаднал случайно на публикацията и моментално се свързал с Манди. Двамата започнали да си изпращат редовно съобщения и така чатът им прераснал в красива любов. Не след дълго Мур и Голдсмит започнали и да творят заедно.

View post on Instagram
 


В един от постовете си певицата разкри, че е изключително благодарна на Инстаграм, защото той ги е събрал с любовта на живота ѝ.

Четете още: Как си тръгва истинският мъж?