Автор
Ева Григорова

155-килограмовата Тес към феновете си: ''Скоро ще умра от затлъстяване!''

В момента 155-килограмовата Тес Холидей се смята за най-пълния модел в света.

От ранното си детство Тес винаги била с наднормено тегло. Тя неведнъж е споделяла, че през целия си живот се е сблъсквала с негативизъм и неодобрение, не само в училище, но и в собствения си дом. Единствената ѝ опора по това време била майка ѝ, която насърчила Тес да опита късмета си като модел. Холидей измина дълъг път, за да стане известна и търсена звезда, но през цялото това време тя продължи да се бори с негативизма.



Фенове на пухкавата моделка многократно са ѝ писали, че теглото ѝ вече е достигнало своя максимум и ако не свали излишните си килограми в близко бъдеще, може да умре. Очевидно Холидей е била толкова засегната от всички тези думи, че подготви необичаен отговор на призивите.

В социалните си мрежи Тес публикува поредица от снимки в бледорозово бельо с пера на гърдите и жартиери. В този си вид моделът plus size е полегнала в луксозно легло, но статусът под тези снимки се оказа истинска изненада за мнозина.

View post on Instagram
 


“Когато скоро умра от затлъстяване, бихте ли се уверили, че ще използват тези снимки” - написа Тес, присмивайки се на твърденията, че вече е качила твърде много килограми.

Холидей многократно е показвала, че въпреки наднорменото тегло, тя има право да носи това, което иска. Ето защо моделката често може да бъде видяна в къса жилетка, която ѝ е малка или в рокля, която я прави да изглежда още по-пълна.

View post on Instagram
 


Холидей редовно се фокусира върху факта, че обича тялото си и изобщо не се ограничава в това, което яде.