155-килограмовата Тес към феновете си: ''Скоро ще умра от затлъстяване!''

04 май 2022 | 10:02
18850
4
Getty Images/ Instagram
4

В момента 155-килограмовата Тес Холидей се смята за най-пълния модел в света.

От ранното си детство Тес винаги била с наднормено тегло. Тя неведнъж е споделяла, че през целия си живот се е сблъсквала с негативизъм и неодобрение, не само в училище, но и в собствения си дом. Единствената ѝ опора по това време била майка ѝ, която насърчила Тес да опита късмета си като модел. Холидей измина дълъг път, за да стане известна и търсена звезда, но през цялото това време тя продължи да се бори с негативизма.Фенове на пухкавата моделка многократно са ѝ писали, че теглото ѝ вече е достигнало своя максимум и ако не свали излишните си килограми в близко бъдеще, може да умре. Очевидно Холидей е била толкова засегната от всички тези думи, че подготви необичаен отговор на призивите.

В социалните си мрежи Тес публикува поредица от снимки в бледорозово бельо с пера на гърдите и жартиери. В този си вид моделът plus size е полегнала в луксозно легло, но статусът под тези снимки се оказа истинска изненада за мнозина.


“Когато скоро умра от затлъстяване, бихте ли се уверили, че ще използват тези снимки” - написа Тес, присмивайки се на твърденията, че вече е качила твърде много килограми.

Холидей многократно е показвала, че въпреки наднорменото тегло, тя има право да носи това, което иска. Ето защо моделката често може да бъде видяна в къса жилетка, която ѝ е малка или в рокля, която я прави да изглежда още по-пълна.


Холидей редовно се фокусира върху факта, че обича тялото си и изобщо не се ограничава в това, което яде.

Коментари

4 hehe
  05 май 2022 | 12:46 отговор
 

в интерес на истината въобще не може да прави каквото иска. Всъщност не може да прави нормалните неща за нейната възраст - да излиза на разходки в природата, да танцува, да се движи изобщо, защото килограмите ѝ не го позволяват. Със сигурност изпитва болки в краката и има сериозни проблеми с някои органи. Явно да бъде известна с килограмите си е по-важно от това да има някакво прилично здравословно съществуване. Но пък може да носи тесни дрешки с пухчета и да се снима в леглото - пак има някаква цел.

 
3 Иван
  05 май 2022 | 10:49 отговор
 

Не знаех, че има и такава жена, но на нея й пасва идеално един виц, който чух скоро по "Христо Ботев". Една жена попитала личния си лекар: "Докторе, с моето тегло колко трябва да съм висока?" Лекарят отворил книга с таблици, извадил някакви числа на един лист, после чукал известно време на калкулатора си, накрая вдигнал поглед към жената и казал: "Приблизително 3 метра и половина."

 
2
  04 май 2022 | 20:55 отговор
 

МРИ, изрод!!!

 
 
.
05 май 2022 | 09:52

и ти така

1 Хиподил
  04 май 2022 | 14:52 отговор
 

Както се казваше в една песен: "Чифт очи, останалото........

 

Добави Коментар

Най-четени