Автор
Весела Георгиева

16-годишна българка направи фурор в италианския X-Factor

Българка получи четири „да“ от журито в шоута X-Factor Италия. 16-годишната Никол Палашчева предизвика фурор в най-популярното риалити за музикални звезди, информира NOVA.

В четвъртък четиримата съдии в шоуто се обърнаха, за да приемат Никол в своите отбори. В звездното жури са менторът на Maneskin и лидер на Afterhours - Мануел Агнели, популярният рапър и тийн идол Hell Raton, очарователната италианска певица EMMA и световноизвестният MIKA, който през 2007 г. подлуди всички с хита си Relax, Take It Easy.

Освен единодушното одобрение на звездното жури, българската тийнейджърка успя да очарова и публиката. Многобройните ѝ италиански фенове вече изписват с красиви букви на плакати името Nika Paris - псевдонимът, с който Никол става известна на Ботуша.

View post on Instagram
 

Един от най-известните музикални журналисти в Италия - Микеле Монина написа в Туитър: "Момичето от България печели, вие сте свидетели!"

Музикален ментор и продуцент на Никол е друга българка - Дарияна Куманова, която от години работи в Италия. Тя разказва: „Забелязах я още, когато беше на 9 години и я чух да пее в един конкурс, на който бях жури. Веднага усетих, че е невероятен талант. Изпълни песен на ZAZ на перфектен френски език и определено ме впечатли. Още тогава ѝ казах, че ще се видим, когато стане на 15. В момента 16-годишната българка има 10 напълно завършени авторски песни.

Тя е доста активна и в Инстаграм, където качва свои лични видеа и снимки.