30 години по-късно: Ето как изглеждат актьорите от Д-р Куин Лечителката днес

Изминаха почти 30 г. от първия епизод на хитовия сериал "Д-р Куин Лечителката", а по този повод актрисата, която влезе в главната роля на красива спасителка на животи, Джейн Сиймур се събра с трима от колегите си от актьорския състав.

70-годишната актриса публикува снимка в Инстаграм, на която позира усмихната заедно с Уилям Шокли, Джейсън Адамс и Джо Ландо. Поводът за събирането им е рожденият ден на Джо, който тази година навършва точно 60 г.

View post on Instagram
 

"Дори и след толкова много години, те продължават да ме подкрепят! Сърцето ми е изпълнено с щастие, след като успях да прекарам малко време с тези чудесни хора!", написа Джейн към кадъра с неприкрито вълнение. Тя не пропусна и да поздрави Ландо за рождения му ден и 60-те години, които "го очакват зад ъгъла".

View post on Instagram
 

Уилям Шокли също сподели снимки с рожденика, като не пропусна да си припомни славните времена, в които двамата са си партнирали в хитовия сериал.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"Д-р Куин Лечителката" бе сред най-успешните и обичани сериали на 90-те, а главната героиня във филма бе истински идол и символ на доброто. А ние трябва да отбележим, че и до днес Джейн Сиймур изглежда все така красива, благородна, харизматична и не е загубила нито частичка от блясъка си през годините.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Тузаря защити Сара Джесика Паркър в караницата ѝ с Ким Катрал