Автор
Woman.bg

45-годишната Пенелопе Крус в дръзка фотосесия по боди и рокерия

Някои звезди сякаш демонстрират, че времето няма власт над тях. При това много известни жени, които са решили да остаряват естествено, често изглеждат по-млади от постоянните клиентки на пластичните хирурзи. Все пак въпросът не е в наличието или отсъствието на бръчки, а в приемането на себе си и на своята възраст.

45-годишната Пенелопе Крус за пореден път доказа това със смела фотосесия за августовския брой на списание Tatler.

Актрисата представи няколко ефектни образа за читателите на лъскавото издание и демонстрира неповяхващата си красота. На една от снимките Пенелопе е по чорапогащник и рокерия, на друга – с черна рокля с цепка от Versace, а корицата краси нейна снимка със стилна оранжева туника Ermanno Scervino.

Актрисата също така коментира в интервю темата за остаряването и естествените процеси в женското тяло, като изрази мнение, че дамите не бива да се срамуват да говорят за това.

View post on Instagram
 


„С темата за женското тяло са свързани много табута. Мисля, че това е равносилно на неуважение. Дори и днес, когато на маса се произнесат думи като „менструация“, „следродилна депресия“ или „менопауза“, всички започват да се смущават. В обществото не е прието да се говори за тези неща – и това ме ядосва“, споделя Пенелопе.

Що се отнася до личния ѝ живот, звездата вече от над 9 години е щастливо омъжена за колегата си Хавиер Бардем. При това Крус уточни, че двамата са взели решението да не обсъждат отношенията си пред медиите.

View post on Instagram