5 известни турски красавци, чийто сърца са свободни (Снимки)

Днес представяме на вниманието ви 10 звездни красавци от Турция, чиито сърца все още са свободни. Така че, мили дами, ако сте фенове на турските сериали и не сте безразлични към чара на подвизаващите се в тях очарователни турски актьори, може да се запознаете с тези от тях, които все още са в очакване на своята нежна половинка.

Алп Навруз

View post on Instagram
 

31-годишният Алп става известен с кариерата си на модел. Въпреки че днес се снима за телевизията, той продължава да дефилира за различни модни марки. Завършва висше образование със специалност "Турска филология". На широката общественост е познат от сериала "Добри приятели". Впоследствие придобива още по-голяма слава с участието си в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" и като рекламно лице на някои известни марки. Сега продължават да ме опознават в "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma). Споделя, че се стреми да се усъвършенствам и да става все по-добър като актьор.

Благодарение на яркия си вид, отлично възпитание и естествен чар, Алп се радва на изключително много почитателки. Но сърцето му все още е свободно. В интервю той признава, че е доста придирчив към избора на партньока в живота си, както и че не обича момичета, които сами му се хвърлят на връта. Привличат го трудно достъпните и скромни красавици.

Енгин Акюрек

View post on Instagram
 

40-годишният актьор наскоро изпревари Брад Пит по популярност, макар засега само в Латинска Америка. В анкета социолозите помолиха десетки хиляди зрители да сравнят тези двама актьори и Акюрек стана безспорен лидер. Между другото Енгин неведнъж е оглавявал класациите не само за най-талантливите (той има много филмови награди), но и за най-стилните актьори. Акюрек е известен с участията си в телевизионни продукции като "Мръсни пари, фалшива любов" и "Дъщерята на посланика".

Красивата звезда е имал много любовни романси, включително с колежки от снимачната площадка. снимачни партньори. Но никоя от тях не успя да доведе Енгин до олтара. Според слуховете в момента сърцето му е напълно свободно.

Онур Туна

View post on Instagram
 


Висок, харизматичен, снажен, с покоряващи сини очи и чувствен дълбок тембър. Това са част от епитетите, с които го описват влюбените в него почитателки. Онур Туна е турски актьор, известен с участията си в множество филми и тв сериали, в които играе предимно главните роли. Роден е в гр. Чанаккале на 2 юли 1985 г., но малко по-късно семейството емигрира в Гърция и живее в Солун. Баща му е грък, а майка му – туркиня. Дебютът му като актьор е през 2011 г. в мелодраматичния сериал „Животът продължава“. Друг сериал с негово участие е „Доктор чудо“. Към днешна дата най-популярна е ролята му на Алихан в сериала „Опасно изкушение“, добре познат на българските зрители. Сериалът е популярен също със заглавието „Забранената ябълка“.

Звездата е и талантлив музикант. Свири на китара и пее. Наскоро записва албум, а песните му звучат в сериала „Опасно изкушение“. Сред звездните красавици, с които е имал връзка, са Ясемин Ален, с която актьорът се сближава на снимачната площадка на сериала „Животът продължава“, Берак Тюзюнатач, Седа Гювен. За Онур се подозира, че е имал връзка също и с актрисата Севда Ергинджи, играеща в ролята на Зайнеп в сериала „Опасно изкушение“. Сега обаче сърцето му е свободно и очаква да срещне любовта на живота си.

Чаглар Ертугрул

View post on Instagram
 

33-годишният Чаглар Ертугрул е турски актьор, модел и машинен инженер. Той печели наградата "Златна пеперуда" за най-добър актьор в романтична комедия през 2020 г. за ролята си в "Богата любов". Изиграва първата си роля във филма "Планината", който излизла на екрани през 2012 г. Именно този филм отваря вратите на звездата към света на филмовата индустрия. Зад гърба си има романси, които приключват бързо. Самият той уверява журналистите, че не вижда необходимостта от брак. „Аз самият мога да готвя, чистя и пера и наистина ценя свободата“ - с тези думи той поддържа имиджа си на звезден ерген.

Джан Яман

View post on Instagram
 

31-годишният актьор Джан Яман е един от най-известните турски актьори в чужбина. И външният му вид изигра важна роля в това. Джан е просто идеал за мъжка красота. Може би затова той постоянно получава ролите на главните герои в мелодрами и романтични комедии. Особено много фенове Джан има в Италия и Испания. Един от последните му романси, между другото, е с италианската спортистка Дилета Леота. Но двойката се раздели наскоро. И сега красивият и харизматичен Джан е абсолютно свободен.

Четете още: 7 от най-сексапилните и харизматични актьори от турските сериали (Снимки)