Автор
Теодор Муховски

83-годишният Ал Пачино стана татко на момче, няма да повярвате как се казва

83-годишният Ал Пачино и 29-годишната Нур Алфала посрещнаха заедно своето новородено момченце. Бебето се казва Роман Пачино.

Носителят на "Оскар" Пачино и Нур, за която миналия месец стана ясно, че е бременна в осмия месец с неговото четвърто дете и нейното първо, изглеждаха спокойни, докато пътуваха към Сънсет Тауър с бебешко столче на задната седалка на колата си.

Излизането им бе и първият път, в който новите родители бяха видени заедно след разкриването на шокиращата новина за бременността на Нур.

View post on Instagram
 

Звездната двойка е на седмото небе след появата на бебето. Нур, която си пада по доста по-възрастни мъже, носеше шикозен черен гащеризон и подходящо палто. Тя го бе съчетала със стилни ботуши до глезена. Косите ѝ бяха оформени на меки вълни, а за срещата със звездата от "Кръстникът" тя беше с вампирски грим на очите.

Оказа се, че Нур не е държала Ал в неведение за бременността. Тя е искала да има дете от години. Приятел на двойката сподели, че Пачино обича Нур и чувствата им са взаимни. Любопитно е, че дамата не само произхожда от изключително богато семейство, но и е работила, за да се сдобие със собственото си богатство.

Впоследствие обаче се появиха съобщения, че актьорът е поискал ДНК тест, след като е отказал да повярва, че може да 'заплоди някого', научил е за предстоящата поява на бебето едва преди два месеца и е смятал, че връзката с Нур е "отдавна приключила". Дори се твърди, че Пачино е разбрал за бременността едва на шестия месец и е бил "шокиран" от разкритието.

Ал и Нур - които до голяма степен пазят в тайна своя романс, откакто той започна по време на пандемията - все още не са отговорили публично на нито един от тези слухове, но бъдещата майка сякаш подсказа за връзката им още през април, когато сподели снимка на себе си и партньора си на съвместна изложба на изкуство.

Въпреки че детето им е първото на Нур, Ал вече има три други деца от две жени - 22-годишните близнаци Оливия и Антон с бившата си партньорка Бевърли Д'Анджело и дъщеря на 33 години с бившата си съпруга Джан Тарант.

View post on Instagram
 

Нур пък е известна със срещите с по-възрастни мъже, които вече имат семейства - през годините тя е имала романси с няколко високопоставени личности, сред които иконата на "Ролинг Стоунс" Мик Джагър и милиардера Николас Берггруен.

През 2019 г. тя беше забелязана да излиза и с 93-годишния Клинт Истууд - тя обаче настояваше, че двамата са само приятели.



Четете още: Ким Кардашиян призна: Възбуждам се от хубави зъби