Адел е любимата съседка на Меган и Хари, вижте какво направи тя

Излгежда, че Адел е твърдо решена да се докаже като най-добрата съседка на принц Хари и Меган, които вече от няколко седмици са на територията на Калифорния и по-специално в Бевърли Хилс. Според западните медии певицата живее само на 5 минути от тузарското имение, което обитават херцозите и синът им Арчи в момента и често се отбивала, за да ги поздрави.

Доколкото ни е известно, Меган и Хари не са закупили къщата, в която живеят в момента и все още са в търсене на перфектния дом, но явно Адел много би искала да се задържат в квартала, в който е и тя. Според източници тя често се заговаряла с тях и дори им давала съвети къде могат да излизат, така че да не бъдат бомбардирани от феновете си. Също така, като опитна майка на малко момче, ги е насочила къде да разхождат Арчи и в коя детска градина да го запишат.

Към днешна дата Меган и Хари живеят в имение на стойност 14 млн. долара, което е собственост на филмовия продуцент Тайлър Пери, когото познават покрай общата им приятелка Опра Уинфри.Твърди се, че младото семейство не е купувало имота, а живее в него под наем или временно като гости. А колкото до дружбата на херцозите с Адел - те се запознават покрай благотворително събитие през 2018 г. Певицата неведнъж е споменавала във времето, че винаги е харесвала Хари заради нестихващия му купонджийски дух. Меган пък е споделяла пред медиите, че много харесва начина, по който Адел е успяла да запази част от личния си живот извън прожекторите и не държи винаги да бъде център на внимание. Изглежда, че след карантината може би ще виждаме певицата и херцозите често заедно.

*Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: