Дълги години Адел водеше борба с излишните килограми и беше известна не само с неповторимия си глас и ангелски красивото си лице, но и с мощната си фигура. Но сякаш всички възприемахме факта, че е пухкава и знаехме, че щедрите ѝ форми са част от образа ѝ. Докато не ни изненада и не се превърна във фина дама и като че ли в изцяло нов човек.

Днес Адел е много по-слаба от преди, но изглежда, че е върнала някой-друг килограм, след като отслабна драстично. Това забелязаха зрителите снощи по време на бомбастичното ѝ завръщане на сцената. За съжаление обаче, знаем че тя планира отново да загърби сценичните изяви за известно време. Но дотогава ще можем да се радваме на следващите ѝ концерти.

View post on Instagram
 

Снощи дългоочакваното шоу в Лас Вегас направо отвя публиката, тъй като Адел определено се беше погрижила не само за уникалното преживяване, откъм музика, но и откъм декор и изненади. Не бихме могли да подминем и визията ѝ - безкомпромисно стилна както винаги. Тя беше заложила на черна рокля, прилепнала плътно по тялото ѝ, комбинирана с черна лента, която служеше за колан с красива голяма брошка.

View post on Instagram
 

От кадрите от сцената ясно се вижда, че Адел все още има хубава, тънка талия, но от кръста към бедрата се забелязват щедри извивки. А някои недоброжелатели само това чакат, за да започнат с хапливите коментари. Някои от тях гласяха "Адел наистина ли започва да напълнява отново?", "Може би коланът не е подходящ за фигурата ѝ и я прави да изглежда по-едра точно в областта на кръста","Толкова е красива, но защо е с такива огромни бедра?", "Роклята ли ѝ придава повече обем, или тя отново е започнала да наддава килограми?" и "Ким Кардашиян може само да вижда".

View post on Instagram
 

Четете още: Панелист от "На кафе" иска да предложи брак на ученичка на Стефан Данаилов