Адел напълня отново? (снимки)

22 ноември 2022 | 14:52
16612
4
снимки: Getty Images
4

Дълги години Адел водеше борба с излишните килограми и беше известна не само с неповторимия си глас и ангелски красивото си лице, но и с мощната си фигура. Но сякаш всички възприемахме факта, че е пухкава и знаехме, че щедрите ѝ форми са част от образа ѝ. Докато не ни изненада и не се превърна във фина дама и като че ли в изцяло нов човек. 

Днес Адел е много по-слаба от преди, но изглежда, че е върнала някой-друг килограм, след като отслабна драстично. Това забелязаха зрителите снощи по време на бомбастичното ѝ завръщане на сцената. За съжаление обаче, знаем че тя планира отново да загърби сценичните изяви за известно време. Но дотогава ще можем да се радваме на следващите ѝ концерти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Снощи дългоочакваното шоу в Лас Вегас направо отвя публиката, тъй като Адел определено се беше погрижила не само за уникалното преживяване, откъм музика, но и откъм декор и изненади. Не бихме могли да подминем и визията ѝ - безкомпромисно стилна както винаги. Тя беше заложила на черна рокля, прилепнала плътно по тялото ѝ, комбинирана с черна лента, която служеше за колан с красива голяма брошка.

 

От кадрите от сцената ясно се вижда, че Адел все още има хубава, тънка талия, но от кръста към бедрата се забелязват щедри извивки. А някои недоброжелатели само това чакат, за да започнат с хапливите коментари. Някои от тях гласяха "Адел наистина ли започва да напълнява отново?", "Може би коланът не е подходящ за фигурата ѝ и я прави да изглежда по-едра точно в областта на кръста","Толкова е красива, но защо е с такива огромни бедра?", "Роклята ли ѝ придава повече обем, или тя отново е започнала да наддава килограми?" и "Ким Кардашиян може само да вижда". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Lozano (@glozano08)

Четете още: Панелист от "На кафе" иска да предложи брак на ученичка на Стефан Данаилов


Още по темата

Коментари

4 Мариана
  23 ноември 2022 | 20:10 отговор
 

Даа,а на теб няма кой да ти каже,че си много тъп,нали?!

 
3
  23 ноември 2022 | 11:24 отговор
 

 
2
  23 ноември 2022 | 00:42 отговор
 

ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! D N L F A N T A S Y . F R E E . B G

 
1 Митко
  22 ноември 2022 | 18:27 отговор
 

Светвона певица е, но няма кой да я 'лашка' качесвено. За това надебелява, но по-добър вариянт е, да намери подходящия мъж...

 

Добави Коментар

Най-четени