Адел е от звездните красавици, които държат личния си живот в тайна, но понякога на бял свят успяват да излязат любопитни факти. Последната голяма новина, която научихме от западните медии, гласи, че певицата вече не е сама.

Припомняме ви, че тя се раздели със съпруга си Саймън Конеки съвсем наскоро, но явно не смята да тъгува твърде дълго. Напротив, според някои от приближените ѝ тя се е впуснала в нова романтична връзка и то не с кого да е.

Оказа се, че Адел се среща с рапъра Скепта, който дълго време бе спряган за половинка на Наоми Кембъл. Ако и двете са истина, то бихме отбелязали, че вкусът му за жени е впечатляващо разнообразен. Преди около 10 дни двамата са били засечени заедно в известно нощно заведение в Лондон, където Скепта празнувал 37-ия си рожден ден.



Според техни близки рапърът и нежната певица са излизали на няколко срещи до момента и отношенията им са в съвсем начален етап.

„Адел и Скепта са много близки и връзката помежду им е някак специална. Прекарват все повече време заедно и приятелите им се надяват, че съвсем скоро ще станат двойка“, коментира източник пред западните медии.

Любопитен факт е, че Адел и предполагаемият ѝ нов любим са говорили един за друг в публичното пространство и услужливо са си разменяли комплименти. И двамата изказват възхищение относно творчеството на другия. Това се е случило много преди и двамата да се разделят с половинките си. Да не би интригата да е назряла по-рано и тайната им любов да е причина за развода на Адел?



Четете още: Рики Мартин чака четвърто бебе!