Автор
Ева Григорова

Адел плака пред феновете си, а след това ги излъга

Миналата седмица със сълзи на очи Адел отложи дългоочакваните си концерти в Лас Вегас само 24 часа преди техния старт.

Решението на носителката на “Грами” предизвика стотици негативни коментари в мрежата, тъй като голяма част от феновете научили новината на път за Лас Вегас и нямало как да отменят своите резервации за самолет и хотел. Почитателите обвиниха Адел, че освен огромното разочарование от това, че няма да я видят да пее на живо, отмяната ще им струва и много пари.

Като причина за решението си Адел изтъкна, че половината от екипа ѝ е заболял от Ковид и не е успяла да се подготви за мащабния концерт. В британските медии обаче се появиха твърдения, според които истината е съвсем друга. Оказва се, че Адел всъщност не е била доволна от сцената за шоуто. По сценарий тя трябвало да пее от специален басейн, но крайният резултат въобще не допаднал на взискателната певица. Тя нарекла сценичната аранжировка “старо езерце” и решила, че няма да се появи пред феновете си по този начин.

View post on Instagram
 


“Идеята беше да напълним с вода басейна и тя да бъде вдигната с кран, така че да се създаде илюзията, че плава във водата” - казва източник от сценичните работници.

Билетите за концерта варираха от 85 до 685 долара и се очакваше Адел да изкара милиони от серията от шоу програми в Лас Вегас. Все още не е ясно за кога точно ще бъдат отложени пърформансите, но някои медии изразиха предположения, че е възможно изпълнителката да се появи в Лас Вегас чак през 2023 г.

View post on Instagram