Адел се извини публично на бившия си съпруг

17 октомври 2021 | 09:12
2321
0
Инстаграм, Getty images
0

Британската суперзвезда Адел пусна нов сингъл - за първи път от 6 години насам. Песента Easy On Me е от новия албум на Адел "30", който трябва да излезе през ноември. Тя е балада и разказва за уроците, научени от любовно разочарование и възстановяването от него.

В сряда Адел сподели, че "най-накрая" е готова да издаде албума "30" и го описа като "незабравимо преминаване през най-турболентния период от живота ѝ".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

"Въобще не бях близо до това, което се надявах, когато го започнах преди три години", написа тя в Туитър. "Точно обратното. Разчитам на навиците и последователността, за да се чувствам добре, както винаги. И въпреки това съзнателно се хвърлях в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешен смут."

В интервю за списание "Вог", Адел, която досега нарича албумите си на ключови възрасти в живота си, каза, че е написала "30", за да обясни развода си на сина си Анджело. Тя се раздели със съпруга си Саймън Конеки през 2019 г.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

"Научих много неприятни истини за себе си по пътя. Освободих се от много пластове, но и се увих в нови", добави тя в Туитър."Когато тя издава нова песен, не само генерира много продажби на работите си, но и действа като ореол за британската музика . . . Тя отвежда хората в магазините, купуват онлайн, стриймват - каза Дженаро Кастаро от асоциацията на звукозаписните къщи Британска фонографска индустрия. И допълва: "Предизвиква голямо вълнение в медиите . . . Тя е една от малкото глобални суперзвезди, които могат да постигнат такова въздействие".

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени