Адел отложи концертите си в Лас Вегас, а зад решението ѝ стои тормозещия от вече над две години човечеството COVID-19. В емоционален пост на профила си в Инстаграм британската изпълнителка съобщи, че голяма част от екипа ѝ се е заразил с коварния вирус.

В рамките на 92 секунди Адел повтаря думата "съжалявам" 8 пъти.

View post on Instagram
 


"Съсипана съм и ужасно съжалявам, че е в последната минута. Будни сме повече от 30 часа, за да измислим план за действие, но просто времето ни свърши и аз съм изключително разстроена и притеснена, и много съжалявам за всички, които са пътували. Много, много съжалявам. Ще насрочим други дати - вече работим по това. Всички представления ще бъдат изнесени и ще видите, каквото трябва. Много съжалявам. Просто не е възможно...", споделя с огромно съжаление певицата.

View post on Instagram
 


От тази вечер в продължение на 3 месеца Адел трябваше да пее в емблематичния "Сизър Палас". Това щеше да бъде първата ѝ голяма изява на живо от 2017 г. насам.

Почитателите на звездата, която след няколкогодишна пауза се завърна на музикалната сцена с поредния си албум, предизвиквайки масов фурор, изразиха подкрепата си и я окуражиха.

Сред феновете ѝ обаче имаше и такива обаче, които я обвиниха, че е реагирала твърде късно. Много от тях вече са в Лас Вегас и дори да искат да отменят резервациите си за хотел или за билети, това вече е невъзможно.

View post on Instagram
 

Четете още: Галена призна, че се е разболяла отново