Автор
Весела Георгиева

Адел със сразяващи думи за сина си, развода, килограмите и новата си любов

Преди дни тя сподели кратко видео, с което съобщи, че ще пуска нов сингъл, а след него и нов албум. А сега повдига завесата и разказва много лични неща за любовта, отношението към тялото ѝ и грижите за детето.

Адел е на корицата на "Вог". Всъщност е върху две корици - на британското и на американското издание.

View post on Instagram
 

В интервюто за списанието певицата признава много лични неща за майчинството, тревожността, раздялата и развода си.

Определя изминалата година като "годината на тревожността". Признава, че това чувство се е засилило, когато се е развела, въпреки че разводът ѝ минава сравнително гладко. "Колкото може да мине един развод".

Болката идва не от раздялата със съпруга ѝ - колкото от това, което причинява на сина си.

View post on Instagram
 

"Един ден, когато той беше само на шест години и половина, ми каза: Можеш ли да ме видиш? И аз отговорих: Ъм, да. А той отвърна: Защото аз не мога да те видя. Е, целият ми живот се разпадна в този момент. Той знаеше, че не съм там".

И точно тогава тя започва да споделя с него. И започва да пише нови песни. Албумът се превръща в начин, по който певицата иска да обясни на детето си нещата - нещо, което да слуша, когато порасне.

View post on Instagram
 

"Той има толкова много прости въпроси към мен, на които не мога да отговоря, защото не знам отговора. Като: Защо не можем да продължим да живеем заедно? Просто хората не правят така, когато се развеждат. Но защо не? Не знам. Обществото не постъпва така. И: Защо вече не обичаш баща ми? Аз отговарям: Обичам баща ти. Просто не съм влюбена. Не мога да обясня смислено за едно деветгодишно дете".

Адел коментира и постоянните новини, свързани с начина, по който изглежда.

"Тялото ми беше обект на критики през цялата ми кариера. Не е само сега. Разбирам защо е шок. Разбирам защо някои жени бяха особено наранени. Визуално представлявах много жени. Но все пак съм същият човек". Според певицата най-лошата част от цялата тема е, че "най-бруталните разговори за моето тяло се водеха от други жени. Бях много разочарована от това. Това нарани чувствата ми".

Певицата споделя и още нещо - че проблемите в отношенията с баща ѝ са повлияли на връзките ѝ с мъжете. Но сега тя е открила как да обича и да има истинска, пълноценна връзка. А относно новия мъж в живота си казва...

“Той винаги беше до мен. Просто аз не го виждах”, споделя тя и разказва, че първият момент, в който е погледнала по друг начин на Пол, е бил след смъртта на баща ѝ.

“Рич просто дойде. Не се чувствам притеснена около него, точно обратното. Щуро е, аз съм 33-годишна разведена майка на син. Последното, което искам, е някой, който не знае къде се намира в живота си и какво иска. Аз знам знам какво искам и знам какво наистина не искам”, казва Адел за настоящата си връзка с Рич Пол.