Автор
Woman.bg

Актрисата Радина Думанян с носталгия по детството

1 юни отмина в игри и забава, но много родни звезди си спомниха за отминалите детски дни. Звездата от „Откраднат живот“ - Радина Думанян, с носталгия разказа в социалната мрежа какви са ѝ били детските мечти. Ето какво написа в профила си чаровната актриса:

„Когато и аз бях от тази част, всичко беше възможно. Имах почти всичко. Погледът ми беше винаги отправен нагоре, не поради малкия ми ръст, а защото вярвах, че мечтите се образуват в небето. Там ги прибирах, защото бе единственото сигурно място, в което никой не може да тършува. Небето беше мое. То съществуваше само за мен, защото само аз гледах към него, никой друг не го забелязваше...

Така ми се струваше тогава... Една от мечтите ми беше да порасна, за да мога сама да взимам решенията в живота си... И тази мечта неизбежно се сбъдна... Днес, когато погледна нагоре, помечтавам понякога някой друг да понася отговорност за изборите, които правя... Но разбрах, че небето не е само мое и видях блещукащи в мрака безброй мечти, мечтите на другите, залепени и мигащи, чакащи да паднат, за да станат реалност“, написа в профила си Думанян.

Мечтите ѝ са се сбъднали, защото тя стана любимка на телевизионните зрители. Радина нашумя с ролята на анестезиолога д-р Биляна Захариева в хитовия сериал „Откраднат живот“.