През последните месеци бе заснет филм за певицата Аланис Морисет, в който самата тя разказва за живота си и кариерата си. В лентата звездата прави нечувани досега разкрития, сред които и бруталната истина, че е била изнасилена от няколко мъже, когато е била само на 15г. Филмът вече е факт и е със заглавието Jagged. Той е кръстен на едноименния ѝ албум от 1995 г.

Днес обаче певицата се обявява против филма, въпреки че самата тя участва в него и е дала съгласието си да бъде осъществен:

"Съгласих се да участвам във филма, отбелязващ 25 години от издаването на "Jagged Little Pill", но интервютата бяха направени в период, в който бях уязвима (в разгара на третата ми следродилна депресия по време на ограничителните мерки)", казва Морисет. "Бях заблудена от фалшиво чувство за сигурност. Представите ни всъщност болезнено се разминават. Това не беше историята, която се съгласих да разкажа."

View post on Instagram
 

Това е цялата информация, която Аланис споделя до момента по повод филма. В него певицата заявява, че е имала сексуални контакти с няколко мъже, когато е била тийнейджърка, но те не били по взаимно съгласие. В САЩ най-ранната възраст за секс по взаимно съгласие е 16 г., а тогава Аланис е била на 15.

Години наред е посещавала психолог, за да успее да приеме факта, че е била изнасилена и изобщо да започне да говори по темата.

Филмът бе представен на фестивала в Торонто, но Аланис Морисет не присъства на премиерата.

View post on Instagram
 

Четете още: Да разчетем езика на тялото: Ето какво издава фотошопнатата корица на Меган и Хари