Алекс Богданска: Гнус ме е от новата жена на Дани!

18 юли 2022 | 13:37
91076
16
Instagram
16

Миналата седмица Алекс Богданска предизвика своите последователи в Инстаграм да ѝ зададат въпроси за нейния личен живот, които ги интересуват.

През уикенда инфлуенсърката публикува специален влог, в който отговаря на всички тях и очаквано голяма част от питанията бяха свързани със скорошната ѝ раздяла с Дани Петканов.

На въпроса “Как превъзмогна раздялата с Дани?”, Алекс отговори: “Честно казано не е минало толкова време, че да кажа, че съм го превъзмогнала. Това, което научих, е че просто трябва да се оставиш и да изпиташ всяка емоция, която идва, защото те идват на приливи и отливи. Първо беше съжаление, страдание, обвинение, болка, злоба. Просто се оставяш и тази емоция достига своя пик, точно като жизнения цикъл при продуктите, нали знаете - има подем, след това достига своя пик и след това спада. След като спадне тази емоция, идва новата и така нататък. Животът постоянно е една вълна, хора. Няма как да е равно. Може би ще ме наречете “мазохист”, но това да изпитвам толкова силни по интензитет емоции и то най-различни, ме кара да се радвам, не разбира се в момента, в който ги чувствам. Но, когато ги преживея, си казвам: “Леле, аз съм била толкова силна, че дори и през това минах и то не ме бутна. Така ставаш още по-безстрашен, ставаш още по-самоуверен, а това ми дава самочувствие, че мога да се справя с трудни неща и съм благодарна, че са ми изпратени, защото само така можеш да се развиеш като индивид. Иначе, ако нямаш такива перипетии в живота ти, а е само равно, всъщност как ще надградиш себе си в този земен живот? Нали сме дошли тук с някаква мисия? Малко по-философски започваш да гледаш на живота”.


Още по-любопитен за аудиторията бе отговорът, който Алекс даде на въпроса: “Как би реагирала, ако Дани си намери жена?”. Тя призна, че това вече се е случило и не ѝ е станало никак приятно. “Еми, няма да ми стане приятно, защото общо взето това се случва. Дори да не съм видяла лично Дани с жена, като се разбират някакви неща, започва въображението ми да работи и ми става малко гнусно, защото някаква друга жена пипа столовете, лежи на леглото, на което аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм ходила и това усещане е много неприятно. Бях подготвена, че и това ще дойде, така че си е част от куверта.”

 

Алекс отговори и на въпрос от свои последователи как се е почувствала, когато Дани е поискал развод от нея. Оказва се, че инфлуенсърката е била истински шокирана, защото раздялата за нея е дошла в етап, в който тя искала второ дете. “Мислех, че сме готови за тази стъпка, защото даже сме си го говорили, когато мина това с носовете - ринопластиките, възстановихме се и си казахме “хайде сега, още едно детенце” и точно в този момент, той ми каза “Не, аз не мога повече, трябва да се разведем”.

Алекс останала като гръмната и споделя, че не е получавала никакви индикации в ежедневието си, че той е страдал. “След това се почувствах като много лош човек, защото когато той ме остави, той го направи по гаден начин, той се постара да ми покаже колко е добре без мен, като всеки път, когато имахме досег един с друг през първите месеци, когато ми беше най-трудно, той беше най-щастливият човек на света, грееше, тананикаше си. Гледайки това, на мен ми беше изключително гадно и потънало, виждайки го се чувствах още по-зла и гадна жена и си виках “аз какво съм му причинила на този мъж, че той е толкова щастлив. Тогава се почувствах наистина лош човек. Това, което ми помогна е, че моите приятелки не ме оставяха, защото аз никога няма да звънна на някой и да хленча. Затварях се в стаята, изревавах света буквално, направо ми се скъсваше всичко, позволявах си да падна, да се счупя, да съм направо нищо и след това отново се съвземах и отново започвах да търся нещо хубаво около мен. Най-вече Габриел, той ми помогна много да се съвзема, защото си казвах, че имам да се грижа за дете, аз имам да му дам пример на този човек, аз искам той да стане силен. Не искам един ден да си казва “тя, майка ми, е една такава безхарактерна, баща ми едно време я е смачкал. Това много ме ядоса, като си го помислих и реално като от трамплин отскачах и се съвземах. Приятелките ми нон-стоп ми звъняха и ми досаждаха. Аз бях с очилата и под очилата плачех, но излизах. Знам, че е трудно да задвижите колелото, но трябва някой да ви срита буквално по задника, за да може да ви даде начална инерция и да захапете и да започнете да се радвате на нещата. ” - завърши тя.

Още по темата

Коментари

6 Да ама не
  18 юли 2022 | 19:18 отговор
 

Човешката злоба и завист, нямат край. Прекрасна е! Бъдете по-добри!

 
5 Нико
  18 юли 2022 | 17:10 отговор
 

Тя като ходи да прави свирки! Него дали не го е било гнус Шафрантия

 
4 Нели
  18 юли 2022 | 16:48 отговор
 

Айде моля ви се, чак пък толкова красива. Единственият плюс е, че е висока. Ако е могла да има най-перфектния мъж нямаше да се омъжи за Петкан. Много е смешно да чуя как тя е най-божествената, прекрасна и бля бля, все едно другите жени не са жени, само тя е съвършенна.

 
 
21 юли 2022 | 20:45

Момичето е хубаво, завиждаш!

3 СИНАП
  18 юли 2022 | 14:50 отговор
 

До Ммм сигурно си някой незабележим смотан синодал вонящ на урина , който иска с малоумни съвети или с пари да се домогне до нещо, с надежда между другото да го срещнат с поглед две очи.

 
2 Хари Фонте
  18 юли 2022 | 14:41 отговор
 

Не си въобразявай че си красавица и не се снимай на фон на картина на Владимир Майстора.

 
 
21 юли 2022 | 20:47

Ти пък си педал.

1 Ммм
  18 юли 2022 | 14:27 отговор
 

Абе момиче бе,тоя плешив и грозен мизерник не може нищо да ти даде. Може само да ти вземе. Света е пред теб и си толкова красива,че можеш да имаш всичко,което пожелаеш. Спри да мислиш за този мизерен идиот смачканяк.

 

Добави Коментар

Най-четени