Автор
Ева Григорова

Алла Пугачова не е емигрирала, Кристиан Костов се връща в България

През изминалата седмица се появиха слухове, че легендарната Алла Пугачова е решила да емигрира заради войната между Русия и Украйна. Тя самата обаче опроверга тези твърдения чрез специално включване от своя Instagram акаунт.

С него отговаря на известния свещеник от Руската православна църква отец Андрей Ткачов, който по-рано обяви, че „Пугачова завинаги е напуснала Русия“.

В посланието си Пугачова подчертава, че „ваканциите, отпуската и лечението не се считат за емиграция“. „Ще се върна и ще се разберем. Ще дойда в твоята църква, ще се помоля за теб“, казва 72-годишната звезда. Видеото вече е гледано над 3 500 000 пъти.

View post on Instagram
 

„Пугачова е в отпуск – децата ѝ са във ваканция. След като Алла Борисовна не смята за нужно да разказва къде е, аз също няма да го направя. Нямам отношение към това“, заяви концертният директор на певицата Елена Чупракова.

Според слуховете обаче семейството е напуснало Русия с частен самолет, заради изявлението на съпруга на Пугачова Максим Галкин, който заяви, че не одобрява „спецоперацията“ в Украйна.

View post on Instagram
 

От друга страна певецът с български и казахстански произход, но с постоянна адресна регистрация в Москва Кристиан Костов, напусна руската столица. Това заяви самият той в своя акаунт в Instagram.

„Здравейте всички! Надявам се, че всичко е наред при вас и сте в добро здравие и настроение. В момента много ни трябва вашата помощ. Всички знаем, че положението в света леко казано не е ок. Заради това се преместих от Москва, където изкарахме пандемията със семейството ми, и търся апартамент под наем с брат ми, жена му и най-добрата ми приятелка. Ако имате възможност да ни помогнете с търсенето на апартамент в София ще ви бъда много благодарен!”, обяснява Костов.

View post on Instagram
 

„Всички сме в шок, уплашени сме, не знаем какво да очакваме. Излизаме по улицата, правим митинги. Само първия ден има задържани над 1700 човека. Но има доста повече, за които не знаем. Хората тук са уплашени. Всеки ден се събуждам в ужас и лягам в същото настроение. Надявам се всичко това да мине колкото може по-бързо”, разказа преди време певецът пред NOVA.